الرئيسية
الأبحاث العلمية
التدريس
التدرج الوظيفى
السيرة الذاتية
البحث الأكاديمى
إتصل بنا
الموقع الجديد
الابحاث العلمية
1 -
Assessment of Food Poisoning Bacteria in Some Frozen Fish and Fish Products (2016).
2 -
Assessment of Food Poisoning Bacteria in Some Frozen Fish and Fish Products (2016).
3 -
Assessment of biogenic amines content in fresh cattle livers during chilling storage and panroasting (2016).
4 -
Assessment of biogenic amines content in fresh cattle livers during chilling storage and panroasting (2016).
5 -
Assessment of biogenic amines content in fresh cattle livers during chilling storage and panroasting (2016).
6 -
Assessment of biogenic amines content in fresh cattle livers during chilling storage and pan-roasting (2016).
7 -
Oxytetracycline residues in marketed beef livers at Sharkia, Egypt (2014).
8 -
Aflatoxin and Ochratoxin A residues in some Egyptian meat additives (2014).
9 -
Shelf Life Improvement of Camel Meat Treated With Potassium Sorbate 0.3% (2012).
10 -
Occurrence of some Zoonotic Vibrios in Shellfish and Diarrheic Patients with Regard to tdh Gene in Vibrio Parahaemolyticus (2011).
11 -
Toxic Metal residues in Egyptian cattle and sheep meats (2011).
12 -
تقييم التجهيز الصحى لذبائح بدارى التسمين وتأثيره على فترة حفظها مبردة (1900).
13 -
محاولات لتحسين جودة اللحوم لطائر التدرج (1900).
14 -
تعبير mRNN للسيتوكروم P450 والإنزيمات II في أنسجة الرئة والكلية للأبقار (1900).
تسجيل الدخول
دخول
2014 all rights reserved.
Zagazig University
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف